Töihin Vepsäläiselle?

Avoimet työpaikat

Haemme pääkaupunkiseudulle sisustussuunnittelijoita ja huonekalumyyjiä.

Olet sisustamisen asiantuntija, joka ymmärtää erilaisten ihmisten erilaisia tarpeita. Osaat ja jaksat innostua, teet töitä tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja haluat oppia uutta sekä soveltaa oppimaasi myös käytännössä. Työssäsi löydät toimivia ja toteuttamiskelpoisia ratkaisuja sekä esittelet ne niin, että myös asiakkaasi arvostavat ammattitaitoasi. Sana ”käytännönläheinen” kuvaa tapaasi tehdä töitä. Sisustussuunnittelijana olet opiskellut sisustusalaa etkä vierasta suunnitteluohjelmia. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi molemmissa tehtävissä.

Mitä Vepsäläinen tarjoaa? 

Meillä sinulla on mahdollisuus tarjota laatua arvostaville asiakkaille toimialan parhaat huonekalut ja sisustustuotteet (esim. Artek, Fritz Hansen, Adea, Muurame, BoConcept, Interface, Hästens, Tempur ja Natuzzi).

Tarjoamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti uutta kiinnostavalla toimialalla. 

Miten tästä eteenpäin? 

Lähetä hakemuksesi heti osoitteeseen mikko.vuorela@vepsalainen.com. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin Mikko Vuorelalta klo 10–18 numerossa 040 3496 000.

Julkaistu 16.11.2017