Töihin Vepsäläiselle?

Avoimet työpaikat

Haemme Espooseen Vepsäläinen Oy:n ketjun ohjauksen tueksi controlleria.

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti ulkoisen ja sisäisen laskennan parissa kirjanpitoon, tilinpäätökseen, verotukseen, taloushallinnon prosesseihin sekä raportointiin ja analysointiin liittyvissä työtehtävissä. Vastaat yhtiön ulkoisesta kirjanpidosta, tilinpäätöksen laatimisesta, verotukseen liittyvistä asioista, muista kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä sekä suoritat taloushallinnon prosesseihin liittyviä kontrolleja ja osallistut yhtiön sisäisen laskennan prosesseihin.

Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta kirjanpidosta ja raportoinnista sekä lukujen analysoinnista, oma-aloitteista otetta työtehtäviin sekä aktiivista osallistumista taloushallinnon prosessien jatkuvaan kehittämistyöhön. Työtehtävä tulee olemaan vakituinen ja raportoit suoraan talousjohtajalle.

Vepsäläisellä on käytössä Microsoft Dynamics NAV -ohjelmisto, jonka aikaisempi käyttökokemus luetaan eduksi. Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi tilaisuuden jatkuvaan kehittymiseen tiiviin työyhteisön tukemana.

Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä myymäläketjujen taloushallinnon tehtävissä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään

1.12.2017 osoitteeseen mona.leivo@vepsalainen.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Mona Leivo +358 44 7730 050.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haemme pääkaupunkiseudulle sisustussuunnittelijoita ja huonekalumyyjiä.

Olet sisustamisen asiantuntija, joka ymmärtää erilaisten ihmisten erilaisia tarpeita. Osaat ja jaksat innostua, teet töitä tehokkaasti ja järjestelmällisesti. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja haluat oppia uutta sekä soveltaa oppimaasi myös käytännössä. Työssäsi löydät toimivia ja toteuttamiskelpoisia ratkaisuja sekä esittelet ne niin, että myös asiakkaasi arvostavat ammattitaitoasi. Sana ”käytännönläheinen” kuvaa tapaasi tehdä töitä. Sisustussuunnittelijana olet opiskellut sisustusalaa etkä vierasta suunnitteluohjelmia. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi molemmissa tehtävissä.

Mitä Vepsäläinen tarjoaa? 

Meillä sinulla on mahdollisuus tarjota laatua arvostaville asiakkaille toimialan parhaat huonekalut ja sisustustuotteet (esim. Artek, Fritz Hansen, Adea, Muurame, BoConcept, Interface, Hästens, Tempur ja Natuzzi).

Tarjoamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti uutta kiinnostavalla toimialalla. 

Miten tästä eteenpäin? 

Lähetä hakemuksesi heti osoitteeseen mikko.vuorela@vepsalainen.com. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin Mikko Vuorelalta klo 10–18 numerossa 040 3496 000.

Julkaistu 16.11.2017

Uutinen