Onnea Suomi ja hyvää matkaa kohti kestävää tulevaisuutta

Me Vepsäläisellä päätimme pyöreän satasen sijaan juhlia jo etukäteen 200-vuotiasta Suomea, sillä laatukalusteiden parissa tottuu käsittelemään elämää vähän pidemmällä aikajanalla. Kaikki tuotteemmekin edustavat maailmaa, jossa asiat kestävät käyttöä, katseita ja vuosia. 

Vepsäläiseen on jo pitkään yhdistetty lause Elämänkumppaneita tositarkoituksella. Oireileva ilmasto, kasautuvat jätevuoret ja ikuisesti kasvavan talouden utopia lataavat lupauksellemme enemmän merkityksiä kuin koskaan aikaisemmin.

Vai muistaako joku joskus heittäneensä Alvar Aallon tuolia roskalavalle? 

Design-huonekalujen laatu on pysyvää, se on avain parempaan kotiin, parempaan Suomeen ja lopulta parempaan tulevaisuuteen koko planeetalla. Sen keskellä elämme, mitä ostamme.

Paras valikoima designia seuraavallekin vuosisadalle.

Uusin Vepsäläinen on avattu Habitatin kanssa samoihin tiloihin Citycenteriin, Makkarataloon. Kaupungin sydämestä löytyvät nyt vanhat ja uudet designin helmet. Uudet täydentyvät valikoimaan sitä mukaa, kun niitä syntyy. Täällä voit siirtyä kertakäyttökulttuurista kertaostokulttuuriin ja uudistaa kotisi aikaa kestävin valinnoin. Hankintojasi helpottamaan tarjolla on täysin kuluton ja koroton rahoitustarjous, joka on voimassa enää joulukuun loppuun ja toistuu seuraavaksi sadan vuoden kuluttua.

 

Lue lisää Nousukausirahoituksesta »

Julkaistu 5.12.2017