Kuusi Eames Plastic Chairia viiden hinnalla

Lukuisten väri- ja jalkavaihtoehtojen ansiosta Eamesien tuoli sopii tilaan kuin tilaan. Kaiken lisäksi tuoli on todelliseksi klassikoksi varsin edullinen – mikä on itse asiassa tarkoituskin. Eamesit nimittäin kehittivät kevyen pikkutuolin vuonna 1948 osallistuakseen MoMa:n järjestämään suunnittelukilpailuun, jossa etsittiin kustannuksiltaan edullisia huonekaluja.

Kilpailun ajatus sopi hyvin yhteen Eamesien periaatteiden mukaan, joka oli tuoda ”parasta mahdollisimman monelle ihmiselle mahdollisemman vähällä”.

Yksi Charles ja Ray Eamesin tavoitteista oli luoda vanerista edullinen istuin, jonka kuppi pystyttäisiin valmistamaan yhdestä kappaleesta. Kun tämä ei onnistunut, pariskunta kokeili ajatuksen toteuttamista lasikuituvahvisteisesta muovista.

Eameseja onkin osaltaan kiittäminen siitä, että muovista on tullut salonkikelpoinen materiaali. Parin suunnittelema ja Vitran sekä Herman Millerin valmistama Plastic Chair kilpailee kaikkien aikojen rakastetuimman pikkutuolin tittelistä. Tuolit ovat paitsi kevyitä ja kauniita myös erinomaisia istua.

Nyt koko laaja Vitra Eames Plastic Chair -mallisto huikeassa 5+1 -kampanjassa, jossa ostamalla viisi tuolia saat kuudennen veloituksetta. Voit ostaa joko kuusi samanlaista tuolia tai sekoittaa eri värejä ja malleja tai verhoiltuja tuoleja. Tarjoamme tuoleista edullisimman. Kampanja on voimassa kaikissa Vepsäläisen myymälöissä 30.9.2017 asti, kampanja ei ole voimassa verkkokaupassa.

Kirjoittanut lari.vanninen@vepsalainen.com, 13.9.2017

Uutinen