Lauantaitreffeillä 10.2. saat sisustussuunnittelijoiden apua maksutta

Tulevana lauantaina vietämme Lauantaitreffejä sisustussuunnittelijoidemme kanssa Vepsäläinen Habitat liikkeessämme. 15 minuutin treffeillä sinulla on tilaisuus saada huippuammattilaisen näkemys sisustushaasteeseesi tai vaikkapa uusia ideoita tuttujen nurkkien uudistamiseksi – ja täysin maksutta. Päivän aikana visualisti Mika Etula näyttää kuinka päivittää olohuoneen tai ruokailutilan ilmettä helposti pientavaroilla. Tapahtumassa myös paljon muuta inspiroivaa nähtävää ja koettavaa, tule mukaan! 

Jos et juuri nyt tarvitse sisustusapua, tule paikalle katsomaan mitä kaikkea muuta mielenkiintoista koettavaa myymälästä löytyy. Sisustussuunnittelijat ovat tavattavissa Vepsäläinen Habitat Citycenter myymälässä 10.2. klo 12 - 17.

Varaa alustava treffiaika ja kerro mihin sisustuspulmaan tarvitset apua. Vahvistamme ajan sinulle mahdollisimman pian.

Tule mukaan

Julkaistu 2.2.2018