Töihin Vepsäläiselle?

Avoimet työpaikat

Haemme myymäläpäällikköjä Lahteen ja Lappeenrantaan, sekä useita myyjiä ja sisustussuunnittelijoita Tampereelle, Jyväskylään ja pääkaupunkiseudulle. 

Tutustu työpaikkoihin ja lähetä hakemuksesi heti.

 

Etsimme tuloshakuisia ja sitoutuneita myymäläpäällikköjä Lahteen ja Lappeenrantaan

Myymäläpäällikkönä toimit dynaamisessa ympäristössä ja olet parhaimmillasi niin myymälässä asiakaspalvelun ammattilaisena kuin avainlukujen ja työvuorosuunnittelun parissa. Työntekijänä olet joustava ja aikaansaava. Olet joukkuepelaaja, joka ymmärtää hyvän tiimihengen voiman, mutta uskallat myös tarttua asioihin ja seistä vaikeidenkin päätösten takana.

Olet esimiestyön ammattilainen ja koet tiimin johtamisen ja henkilökunnan kehittämisen haastavana ja mielenkiitoisena tehtävänä. Sinulla on useamman vuoden kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä kaupanalan esimiestehtävistä. Olet tulosorientoitunut ja ymmärrät talouden tunnuslukuja. Olet sitoutunut työhösi ja olet valmis ylittämään itsesi jokaisena työpäivänä. Myymäläpäällikkönä vastaat asetettujen tavoitteiden mukaisesti myymäläsi toiminnasta ja tuloksesta tiimisi kanssa. 

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta/kokemusta, työkokemusta kaupanalan esimiestehtävistä, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, kuten myös Microsoft Dynamics NAV -ohjelmiston osaaminen sekä kiinnostus sisustusalaa ja designia kohtaan.

Tarjoamme: 

- vakituisen työsuhteen hyvillä työsuhde-eduilla, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
- kilpailukykyisen ja tulosperusteisen palkkauksen
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- kattavan perehdytyksen, ison organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen mikko.vuorela@vepsalainen.com. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin Mikko Vuorelalta klo 10-18 numerossa 040 3496 000.

 

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja tehokkaita sisustusmyyjiä Tampereelle, Jyväskylään ja pääkaupunkiseudulle

Sisustusmyyjänä olet asiakaskokemuksen tärkein lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Ymmärrät erilaisten ihmisten tarpeita ja osaat innostua yhdessä asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä tekemään juuri heille oikeita löytöjä laadukkaasta valikoimastamme. Työntekijänä olet tehokas ja järjestelmällinen. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja haluat oppia uutta sekä soveltaa oppimaasi myös käytännössä.

Asiakaspalvelu, tilausten tekeminen ja muut myynnin tehtävät kuuluvat olennaisesti itsenäiseen ja monipuoliseen työhösi. Autat asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat ratkaisut ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta/kokemusta, työkokemusta myyntityöstä, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, kuten myös Microsoft Dynamics NAV -ohjelmiston osaaminen sekä kiinnostus sisustusalaa ja designia kohtaan.

Tarjoamme: 

- vakituisen työsuhteen hyvillä työsuhde-eduilla, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
- kilpailukykyisen ja tulosperusteisen palkkauksen
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- kattavan perehdytyksen, ison organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen mikko.vuorela@vepsalainen.com. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin Mikko Vuorelalta klo 10-18 numerossa 040 3496 000.

 

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja osaavia sisustussuunnittelijoita pääkaupunkiseudulle

Sisustussuunnittelijana olet sisustusalan luova asiantuntija. Hallitset suunnittelutyön teknisen ja käytännön osaamisen ohella myös myynnin. Ymmärrät erilaisten ihmisten tarpeita ja osaat innostua yhdessä asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä tekemään juuri heille oikeita löytöjä laadukkaasta valikoimastamme. Työntekijänä olet tehokas ja järjestelmällinen. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja haluat oppia uutta sekä soveltaa oppimaasi myös käytännössä.

Asiakaspalvelu, sisustussuunnitelmien ja tilausten tekeminen sekä muut myynnin tehtävät kuuluvat olennaisesti itsenäiseen ja monipuoliseen työhösi. Autat asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat ratkaisut ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta/kokemusta, työkokemusta suunnittelutyöstä, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, kuten myös Microsoft Dynamics NAV -ohjelmiston osaaminen sekä kiinnostus sisustusalaa ja designia kohtaan.

Tarjoamme: 

- vakituisen työsuhteen hyvillä työsuhde-eduilla, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
- kilpailukykyisen ja tulosperusteisen palkkauksen
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- kattavan perehdytyksen, ison organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen mikko.vuorela@vepsalainen.com. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävistä saat arkisin Mikko Vuorelalta klo 10-18 numerossa 040 3496 000.

Julkaistu 29.3.2018