Shishi ja Vepsäläinen rakentavat joulun yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Shishi X Vepsäläinen – Keskuskatu 6, Helsinki. Katso aukioloajat tästä.

Brändilupauksemme on Elämänkumppaneita tositarkoituksella. Erilaiset perinteet kulkevat ihmisten mukana arjessa ja juhlassa, ja erityisesti jouluun liittyy paljon traditioita. Joulu on perinteisesti se aika vuodesta, jolloin perheet kokoontuvat yhteen ja joulukoristeilla on keskeinen rooli monien perheiden jouluperinteissä. Oikeanlaisilla kestokäyttötuotteilla nämä perinteet usein siirtyvät myös sukupolvilta toisille.

Meillä on nyt Helsingin Keskuskadun myymälä täynnä jouluisia maailmoja, joista jokainen voi rakentaa juuri omanlaisensa persoonallisen joulutunnelman ja viedä sen mukanaan kodista ja vuosikymmenestä toiseen. Valitsimme joulukumppaniksemme norjalais-virolaisen Shishin, jonka valikoimasta poimimme houkuttelevimmat ja ihanimmat tuotteet. Loimme niistä 7 erilaista jouluista teemaa Helsingin keskustamyymäläämme.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)
hero_vepsalainen_shishi_x_vepsalainen_6.jpg

Kuva: Lilli Salminen

Kauniiden ja persoonallisten tuotteiden takana on yritys, jolle eettiset periaatteet ja korkeiden standardien noudattaminen ovat tärkeitä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jokaisen Shishin työntekijän tulee edistää ympäristön suojelua vastuualueensa ja vaikutusvaltansa puitteissa. Toimittajiensa kanssa Shishi pyrkii vähentämään jätteiden määrää etsimällä jatkuvasti ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja muovin ja pakkausten käytön vähentämiseksi sekä kierrätettävien ja biohajoavien vaihtoehtojen löytämiseksi. 

Shishi tekee yhteistyötä hyvin monenlaisten ja eri kokoisten kumppaneiden kanssa isoista tehtaista maaseudulle, missä työntekijät voivat valmistaa pieniä eriä kotona. Se osaltaan auttaa työntekijöitä, jotka eivät eri syistä voi matkustaa tai ovat kotona jonkin muun syyn takia, ansaitsemaan lisää rahaa. Tämä työ on tärkeää myös pienille ja maaseudulla sijaitseville yhteisöille.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)
hero_vepsalainen_shishi_x_vepsalainen_5.jpg

Kuva: Lilli Salminen

Halusimme tuoda juoulun tunnelman tänä vuonna tavalla, jossa joulua koristelevat perheet tietävät ostopäätöksensä yhteydessä tekevänsä hyvää myös niille lapsille, joilla ei ole mahdollisuutta samanlaiseen kokemukseen. Haluamme tukea merkittävällä osalla pop-myymälän tuotoista lapsen oikeuksien toteutumista lahjoittamalla sen Pelastakaa Lapset ry:n Lahjaksi Tulevaisuus -joulukeräykseen. Keräyksen tuotoilla hankitaan vähävaraisten perheiden lapsille joululahjoja, jotka paitsi mahdollistavat pieniä unelmia tuovat myös iloa ja hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Keräyksen tuotoilla muun muassa maksetaan lasten harrastusmaksuja ja hankitaan nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan vaan heillä on mahdollisuus valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

pelastakaa_lapset_logo_colorpos_rgb_01.png

Tervetuloa katsomaan ja kokemaan lisää sekä tekemään hyvää ainutlaatuisessa joulumaailmassamme osoitteessa Keskuskatu 6.

hero_vepsalainen_shishi_x_vepsalainen_3.jpg

hero_vepsalainen_shishi_x_vepsalainen_7.jpg

Kuva: Lilli Salminen

Julkaistu 24.10.2019