Ekologinen asuminen tarkoittaa laadukkaampia vaihtoehtoja

Tänä kesänä Vepsäläinen on mukana tuomassa kestäviä valintoja tutummaksi ja vastaa Nesteen modernin Nolla-mökin sisustuksesta. Minimalistinen sisustus on suunnittelija Sonja Toivolan käsialaa, ja mökissä nähdään tyylikäs valikoima pohjoismaista muotoilua. Laadukas design kestää aikaa, säilyttää arvonsa, ja sopii siten erityisen hyvin Nolla-mökkiin. Sisustuksen valinnoissa nähdään erityisesti suomalaista designia, niin perinteisiä kuin modernimpia klassikoita Artekista Kaj Franck-palkittuun Tapio Anttilaan.

Nesteen rakennuttama Nolla-mökki havainnollistaa moderneja ratkaisuja, joiden ansiosta mökin ympäristöjalanjälki on mahdollisimman pieni sekä hiilidioksidipäästöjen että rakennuksen luontoon jättämän jäljen osalta. Vaikka uusiutuvalla energialla toimivasta Nolla-mökistä on karsittu suurin osa nykyaikaisista mukavuuksista, sisustuksen tyylikkyydestä ei tarvitse tinkiä. Sisustuksen keskiössä oleva puu ja muut luonnonmateriaalit sointuvat kauniisti rauhalliseen ympäristöön.

 

Vepsalainen_Nolla_Etusivu_Artikkeli_Sisalto_1920x1150.jpg

 

Tulevaisuuden kesämökiksi kutsuttu Nolla-mökki nousi Helsingin edustalle Vallisaareen heinäkuussa 2018, ja se otettiin vastaan suurella suosiolla. Myös sinulla on mahdollisuus kokea, miltä täysin uusiutuvien energialähteiden ja kestävän designin varaan rakentuva elämä tuntuu, sillä Neste arpoo muutamalle onnekkaalle rentouttavan kahden hengen yöpymisen Nolla-mökissä Osallistu kilpailuun 5.7.2019 mennessä ja lue lisää Nolla-mökistä Nesteen sivuilta.