Toteuta sisustusunelmasi kerralla – maksa sopivissa kuukausierissä

Tarvitsetko uuden sohvan, sängyn tai ruokapöydän? Mutta juuri nyt pitäisi maksaa takuuvuokra, putkiremontti, lapsen jääkiekkoharrastus ja lomakauden mökkivuokra? Huonekaluostokset kilpailevat usein monen muun akuutin hankinnan kanssa. Silloin apuun rientää luotettavat ja helpot rahoitusratkaisumme.

Elämässä suuret hankinnat osuvat monesti samaan ajankohtaan. Esimerkiksi muuton yhteydessä tulee kuluja muuttomiehistä remonttiin, ja lisäksi huomaa tarvitsevansa yhtä sun toista uutta kalustetta. Tai kun selkäkivut vihdoin pakottavat hankkimaan uuden, kunnollisen sängyn, pari kodinkonetta hajoaa mystisesti samaan aikaan. Näihin tilanteisiin ratkaisu on Nousukausirahoituksemme, jota voi hakea kaikissa myymälöissämme, sekä Klarna, jota voi hakea kätevästi verkkokauppaostosten yhteydessä.

Rahoitus_taulukko_lev_1920px.jpg

Lue lisää Nousukausirahoituksesta

Lue lisää Klarnasta