Shishi X Vepsäläinen – joulumyymälät usealla paikkakunnalla

Brändilupauksemme on Elämänkumppaneita tositarkoituksella. Erilaiset perinteet kulkevat ihmisten mukana arjessa ja juhlassa, ja erityisesti jouluun liittyy paljon traditioita. Joulu on perinteisesti se aika vuodesta, jolloin perheet kokoontuvat yhteen ja joulukoristeilla on keskeinen rooli monien perheiden jouluperinteissä. Oikeanlaisilla kestokäyttötuotteilla nämä perinteet usein siirtyvät myös sukupolvilta toisille.

vepsalainen_shishi_x_vepsalainen_PeLa-logo_V2.jpg

Yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa jo kolmatta joulua

Myös tänä vuonna olemme mukana tukemassa Pelastakaa Lapset ry:n arvokasta työtä syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten tulevaisuudennäkymien parantamiseksi ja unelmien mahdollistamiseksi. Shishi-joulukoristeiden myyntituotoista lahjoitetaan 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen. Joulukeräyksen tuotoilla maksetaan vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille harrastuksia ja oppimateriaaleja sekä tuetaan lapsiperheitä esimerkiksi tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnalla.

Meistä on tärkeää, että joulua kotiinsa koristelevat tietävät tekevänsä samalla hyvää ja rakentavansa tulevaisuuteen toivoa lapsille ja nuorille. Vepsäläiselle on sydämenasia jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa jo kolmatta joulua, etenkin, kun avun tarve on yhä lisääntynyt pandemian myötä.
-Outi Lahtinen, Vepsäläisen markkinointijohtaja

Helsingin Kampin Habitat-myymälästä, Espoon Kehä III:n, Porttipuiston, Lanternan ja Tampereen Ratinan Vepsäläisen myymälöistä löytyy nyt myymälä pullollaan norjalais-virolaisen Shishin laadukkaita joulukoristeita, joista jokainen voi rakentaa juuri omanlaisensa persoonallisen joulutunnelman ja viedä sen mukanaan kodista ja joulusta toiseen. Verkkosivultamme löydät hieman ja myymälöistä hurjan määrän kauden kauneimpia joulukoristeita.

Tutustu verkkokaupan Shishi-valikoimaan


Katso Shishi-myymälöiden aukiolot ja yhteystiedot:

Shishi Habitat Kamppi 

Shishi Helsinki Lanterna

Shishi Espoo Kehä III

Shishi Vantaa Porttipuisto

Shishi Tampere Ratina