Covid-19

Covid-19 vaikuttaa toimitusaikoihimme. Osalla valikoimamme valmistajista sekä kuljetusyrityksillä ympäri maailman on haasteita toimittaa tilauksia luvatussa ajassa. Alati muuttuva tilanne vaikuttaa tuotteidemme toimituksiin myös kotimaassa. Pyrimme välittämään tiedon muuttuneista toimituajoista asiakkaille viipymättä.

Kaikissa myymälöissämme suositellaan käyttämään kasvosuojainta sekä desinfioimaan kädet saapuessa myymälään. Henkilökuntamme on lisäksi ojeistettu noudattamaan turvaetäisyyksiä asiakaskohtaamisissa. Riskiryhmiin kuuluvat voivat varata rauhoitetun ostoshetken hiljaiseen aikaan päivästä myymälän sivulta löytyvällä lomakkeella. Katso kaikki myymälät

Sisustussuunnittelijamme yli 10 paikkakunnalla auttavat ratkomaan isoja ja pieniä sisustuspulmia myös puhelimitse, sähköpostitse tai sinulle sopivana aikana verkkotapaamisessa kotisohvalta käsin.