Remppa vai muutto Suomi 2021

Uusi jakso joka torstai klo 20:00 Nelosella.

Remppa vai muutto Suomi

Remppa vai Muutto Suomi -sarjan jokaisessa jaksossa yksi perhe pääsee toteuttamaan kotiunelmiaan. Kodin sisustus päivitetään lattiasta kattoon vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita, mutta samalla perheelle esitellään kolme upeaa ja houkuttelevaa ehdotusta uudeksi kodiksi. Kiinteistönvälittäjä Anne Ramsay ja sisustusarkkitehti Marko Paananen kisaavat keskenään ja jännittävät kumpaan ratkaisuun perheet päätyvät: remppaan vai muuttoon. Vepsäläisellä on ilo olla mukana rakentamassa uusia koteja, tiloja ja tunnelmia kaikkiaan kymmeneen eri kotiin. Erilaiset tyylit ja tarpeet huomioiden ratkomme sisustushaasteita etsien ja löytäen juuri täydelliset ratkaisut jokaiselle. Tällä sivulla pääset tutustumaan kohteisiin jaksojen ilmestymisen jälkeen. Samalla voit inspiroitua sisustuksista Muutto vai Remppa Suomen Sisustamoextra -minisarjoissa ja poimia ideat omaan kotiin jaksoissa nähdyistä tuotteista.

*Jakso 4:* Lapsiperhe aikuisten kodissa

Katso jakson 4 Sisustamoextra

Tämä jakso nähtiin Nelosella 16.9.2021. Katso jakson Sisustamoextra ja ihastu uudelleen jaksossa nähtyihin tuotteisiin ja tyyleihin.

Katso Sisustamoextra

*Jakso 3:* Luksusta arkeen

Katso jakson 3 Sisustamoextra

Tämä jakso nähtiin Nelosella 9.9.2021. Katso jakson Sisustamoextra ja ihastu uudelleen jaksossa nähtyihin tuotteisiin ja tyyleihin.

Katso Sisustamoextra

*Jakso 2:* Tyhjän kodin syndrooma

Katso jakson 2 Sisustamoextra 

Tämä jakso nähtiin Nelosella 2.9.2021. Katso jakson Sisustamoextra ja ihastu uudelleen jaksossa nähtyihin tuotteisiin ja tyyleihin.

Katso Sisustamoextra

*Jakso 1:* Viikin kompromissikoti

Katso jakson 1 Sisustamoextra 

Tämä jakso nähtiin Nelosella 26.8.2021. Katso jakson Sisustamoextra ja ihastu uudelleen jaksossa nähtyihin tuotteisiin ja tyyleihin.

Katso Sisustamoextra