Joulun iloa yhteistyössä Shishin ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Joulu on taas ovella, hyllyillä ja kaikkialla Vepsäläisen ja Shishin yhteisessä popup-joulumyymälässä kauppakeskus Citycenterissä Helsingin Keskuskadulla. Omat jouluiset maailmansa ja laadukkaat sekä tyylikkäät joulutuotteet löydät tänä vuonna myös Vepsäläisen omista liikkeistä Kehä III:lla Espoossa sekä Tampereella.
 
Joulu on jokaisessa kodissa omannäköisensä ja tämä on otettu huomioon
sesonkimyymälöidemme valikoimassa. Olemme luoneet myymälöihin erilaisia jouluisia teemoja ja laajasta valikoimasta erilaisia koristeita löytynee jokaiselle juuri sopivat palaset, joista rakentaa omanlainen persoonallinen joulutunnelma kotiin. Shishin valikoimasta on poimittu houkuttelevimmat, ihanimmat ja laadukkaimmat tuotteet, joiden mukana joulun muistot kulkevat kodista ja vuosikymmenestä toiseen.
 

vepsalainen_shishi_artikkeli_1.jpg

Teemme työtä lasten ja nuorten hyväksi

Joulun ilo on tunnetusti parhaimmillaan jaettuna, ja autamme omalta osaltamme kaikkia joulumyymälöissämme ostoksilla käyviä joulusisustajia kantamaan kortensa kekoon yhteisen hyvän puolesta tänäkin vuonna. Lahjoitamme 5 % Shishi-tuotteiden myynnistä Pelastakaa Lapset ry:n Lahjaksi Tulevaisuus -joulukeräykseen. Keräyksen tuotoilla tuetaan kaikkein vaikeimmasa asemassa ja syrjäytymisvaarassa olevia olevia lapsia ja nuoria Suomessa. Joululahjoitusten turvin maksetaan muun muassa vähävaraisten perheiden lasten harrastuksia ja oppimateriaaleja lukio- tai ammatiopintojaan suorittaville nuorille sekä jaetaan ruokalahjakortteja perheille.


vepsalainen_shishi_artikkeli_2.jpg

Mikä Shishi?

Shishi on vuonna 1998 perustettu norjalais-virolainen kodin sisustamiseen erikoistunut yritys, joka on tullut tunnetuksi erityisesti syys- ja talviajan mallistostaan, jossa pääpaino on monipuolisessa valikoimassa erilaisia joulunajan sisustustuotteita. Monelle suomalaisille Tallinnan-kävijälle lieneekin tuttu kaupungista löytyvä Shishin myymälä, joka on erityisen suosittu käyntikohde etenkin joulun aikaan. Kauniiden ja persoonallisten tuotteiden takana on yritys, joka pyrkii kestäviin valintoihin etsimällä ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja muovin ja pakkausten käytön vähentämiseksi sekä kierrätettävien ja biohajoavien vaihtoehtojen löytämiseksi.
 

Joulukuuset led-valoilla

Shishi Joulukuusi, K 180 cm, 400 LED-valoa

649,00 €

Aidonnäköinen joulukuusi, jonka koristeena on 400 LED-valon valmiiksi integroitu valosarja. Joulukuusi on helppo koota, sillä sen oksat taittuvat itsestään paikoilleen. Joulun jälkeen kuusi on puretta...

Shishi Joulukuusi, K 275 cm, 1000 LED-valoa

1 499,00 €

Aidonnäköinen joulukuusi, jonka koristeena on 1000 LED-valon valmiiksi integroitu valosarja. Joulukuusi on helppo koota, sillä sen oksat taittuvat itsestään paikoilleen. Joulun jälkeen kuusi on purett...


pelastakaa_lapset_logo_colorpos_rgb_01.png
Pelastakaa Lapset on sijaishuollon ja adoption eritysosaaja. Tarjoamme lisäksi
lastensuojelun avohuollon ja sosiaalihuollon tukiperhepalveluita.
Lastensuojelupalvelumme tarjoavat kunnille mahdollisuuden vahvistaa ja
täydentää omaa lastensuojelutyötään sisällöllisesti monipuolisilla, kokeneiden
asiantuntijoiden ammattitaitoisilla palveluilla.

Tuemme lapsia ja perheitä ehkäisevän tuen toiminnoilla ja teemme vahvaa
asiantuntija- ja kehittämistyötä sekä vaikuttamistyötä lapsen oikeuksien
edistämiseksi.

 hero_vepsalainen_shishi_x_vepsalainen_3.jpg

vepsalainen_shishi_artikkeli_3.jpg

vepsalainen_shishi_artikkeli_4.jpg

Julkaistu 30.10.2020

Uutinen